måndag 1 november 2010

Vill ha!


Ny parfym från Björn Borg. Liten & smidig som passar perfekt i träningsväskan. Den kostar bara 149 kr & Kicks har just nu 20% på den. Gillar den gröna och den blåa doften bäst, de passar mig. De heter Love All Crystal Blue eller Love All Clean Green. Tror att jag ska slå till på en av varje!

3 kommentarer:

  1. Är du reklampelare utåt eller är det en hint till Anders?

    Hoppas allt är bra :-)
    Ska ringa snart, men vi har kommit fram till att ha inflyttningsfest 13/11 - vet att det är snart men vi kan inte skjuta på det längre. Kan ni är det en stor bonus annars ordnar vi fest för er snart igen.

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Måste instämma med föregående kommentator! Får upplevelsen av reklampelare... eller en modern önskelista så inte givaren kan undgå att förstå vad du önskar dig!

    Vill nu uppmanna innehavaren till denna blogg till tålamod. En dygd - jag vet - och en som ingen av oss besitter i tillräcklig utsträckning. Eller kanske i för hög grad med tanke på hur just denna egenskap ständigt testas i vardagen?! I alla fall måste jag insistera på att fröken har tålamod... samt SLUTAR läsa här och ber sambon ta över läsandet.

    Anders, inte en diskret vink utan en uppenbar påminnelse om den stora dag som inträffar 22 november. Om kollegor måste markera denna högtidsdag i kalendern, säger min magkänsla mig att förväntningarna är än större på dig, stackars man! Och till den fulländad afton (som jag hoppas finns färdigplanerad och klar att sättas i verket?!) känner jag att två väldoftande paket har sin självklara plats.

    SvaraRadera
  3. Anders föreslog just nu att på den 22 november är det Alla hjärtans dag, till min och mammas stora glädje:-)

    SvaraRadera