torsdag 17 maj 2012

Lillkillen två veckor!

Oj vad fort tiden går. För två veckor sedan kom vår skatt. Imorgon ska han och jag klara oss utan pappa. Det går säkert bra men det har varit så himla härligt att få vara hemma tillsammans alla tre. Fast det blir ju en mjukstart eftersom det bara är en dag.

Vi har hunnit med att njuta mycket bara vi tre men Viktor har även fått många besök. Mormor och morfar var först. Förutom dem har även Carro och Putte varit på besök (gulliga som de är tog de med sig middagen - TACK!), sen kom morbror Ante och Emma och senaste besöket stod farmor och farfar för.

Vill passa på att tacka alla för de fina presenterna som Viktor har fått, fina kläder och gosedjur. Dessutom har det kommit flera kort med lyckönskningar. TACK!

Viktor har även hunnit med att träffa BVC. Även de gör hembesök och vår BVC tjej verkar toppen. Tycker att det är riktigt bra att de gör hembesök. Han har gått upp i vikt och växer och mår bra. 

Mys med mamma, kläderna fick jag av mammas kollegor

Skönt att vila

1 kommentar:

  1. Hej på er! GRATTIS till er son! Läste något på FB för några veckor sedan och misstänkte att en bebis var på gång :) Vad skönt att höra att allt gått bra och att ni är hemma nu.

    Vad fin han är, vilken söting. Kul att få se bild på er båda. Vi har ju också fått en liten kille här, en Lillebror som är fyra veckor idag. Han har en likadan body som Viktor, visst är dom söta. Men vår Lillebror var större än vi trodde så han växte ur dessa plagg bara på en vecka drygt. De trodde det skulle vara en lite kille som föddes men han lurade oss med sina 3990 gram :)

    I natt har vi fått åka till barnakuten då han verkar fått en infektion i luftvägarna och har slem och svårt att andas. Hoppas ni är friska och mår gott och vilar er i massor och återhämtar er efter förlossningen. Sköt om er!

    Kram från oss alla.

    SvaraRadera