torsdag 21 april 2011

Hur tänkte de nu?

Varför två cykelställ så här nära? Förstår inte hur man ska få plats med cyklarna i mitten och kan inte låta bli att undra om det varit en arkitekt inblandad....

lördag 16 april 2011

Jag tycker om presenter

Vi fick fantastiskt fina whiskyglas av de bästaste föräldrarna i förlovningspresent. Dessa invigdes igår, men det blev GT istället för wirre. Tack snälla ni, vi är mycket nöjda!

fredag 15 april 2011

Tack till alla er som får mig att känna mig älskad!

Den högsta lyckan i livet är att
veta att vi är älskade; älskade
för vår egen skull, eller snarare,
älskade trots vad vi är.

Viktor Hugo

tisdag 12 april 2011

Lugnt?

Idag har jag cyklat dryga 3 mil. Skönt, men något har hänt med mitt knä, har haft mer eller mindre ont i snart 2 veckor. Men jag hoppas att träning kan råda bot på det onda, men jag lovar att vara försiktig:-). Behöver ju träning inför sommarens alla aktiviteter, det är dessutom ett utomordentligt bra sätt att rensa hjärnan. Nu när vädret är varmare så är det även helt underbart att vara ute.

Nu har vi även diskuterat och försökt planera påsken. Verkar bli bra, hoppas på mycket sol, varmt väder och goda påskägg:-). Jag vill ha salta pingvin pastiller i mitt påskägg, tack!

måndag 11 april 2011

Skrattar bäst som skrattar sist....

Del 2 av cykelfixande. Tog min cykel till affären i lördags och upptäcker då att jag inte har någon bakbroms. Det tycker jag var konstigt eftersom min cykel fungerade fin fint sist jag hade den. När jag kommer fram till affären inser jag att vajern är helt loss. När jag kommer hem visade det sig att sambon hade glömt att sätta dit den när han försökte fixa stänkskärmarna innan han hade rätt skruv. Han säger då glatt att det var meningen och att han tyckte det var spännande att se hur jag skulle klara mig. Som sagt, igår fixade han stänkskärmarna igen, mycket glad:-). Tack älskling!
Skulle dock cykla iväg idag, men vis av lördagen kollade jag bromsen och upptäckte att den inte fungerade.... Vad göra? Glädja sambon och ta en ny dödstur på cykeln eller???? Sambon hade nog hoppats på det, men jag är inte så dum som jag ser ut. Jag kollade bromsarna på hans cykel och tog den istället! Inga fler dödsturer här inte:-)

söndag 10 april 2011

Bra ordning!

Jag har bra pli på min blivande man. Igår bytte han till sommardäck på MIN bil. Idag satte han på stänkskärmen på MIN cykel. Han fick i varje fall sällskap till Clas Ohlson när han köpte skruvarna som han behövde till cykeln.

Förrätt

Hembakat tunnbröd med gravad lax, ruccola, sås med dijonsenap, crème fraîche och vitlök. Mycket gott!:-)

torsdag 7 april 2011

Just sit down and take it slowly

Det är vad jag gjort nu. Behöver stanna upp, allt har nog snurrat lite fort, lite för länge nu. Mycket blandade känslor men känns nödvändigt. Kollade nu på reprisen av Skavlan, inte hela men fastnade för jag ville se inslaget med Yusuf Islam - Cat Stevens igen. Han spelade en del av sin låt Father and son, gillar den verkligen och tycker att den har en riktigt bra text. Kanske något även ni gillar?